Van 5 Tot 9
Image default
Alarmsysteem

Lockpick set kiezen om te beginnen met de locksport

Om een slot te openen met lockpicking is het allereerst verstandig om in het bezit te komen van een goede lockpick set. Maar hoe kom je er nu achter wat een goede lockpick set is? Om hier achter te komen heb ik een paar tips voor je op een rijtje gezet:

  • Kies een lockpick set van een bekend merk. Denk aan Sparrows, Peterson of SouthOrd.
  • Kies voor een duurdere lockpick set. In mijn ervaring maakt het echt een groot verschil of je voor een budget optie kiest of voor een duurdere lockpick set. Het kwaliteit verschil is op elk niveau te zien. Als je dus serieus bent over lockpicking dan raad ik het aan om te kiezen voor een duurdere lockpick set.
  • Bestel je lockpicks bij een bekende webshop zoals Lockpick Webwinkel. Zelf lees ik vaak informatie over lockpicking van de Lockpicking Universiteit. Ze delen al hun informatie gratis maar ze worden gesponserd door Lockpick Webwinkel. Omdat ik hun informatie erg waardeer koop ik al mijn lockpick setjes bij Lockpick Webwinkel.

 

Bedankt voor het lezen van mijn artikel over het kiezen van een lockpick set. Ik hoop dat ik je op weg heb kunnen helpen met je eerste stappen richting het zelf openen van een slot met lockpicking. Het is echt een hele leuke sport!

https://www.van5tot9.nl/mijn-eerste-kennismaking-met-lockpicking/