Van 5 Tot 9
Image default
Alarmsysteem

Mijn eerste kennismaking met lockpicking

Ik kwam voor het eerst in aanmerking met lockpicking toen mijn deur achter me was dichtgevallen en de sleutels binnen lagen ik wist dat ik een vriend had die weleens verteld had dat hij een hobby had waarbij hij sloten openmaakt.

 

Gekke naam

De naam lockpicking zei me helemaal niks ik dacht jij liever dan ik maar nu leek het me toch wel handig dat ik wist dat ik een vriend had die die hobby had. Ik belde hem op en hij gaf aan dat hij binnen een half uur bij me kon zijn.

Toen hij was aangekomen moest hij lachen en vertelde dat het toch wel handig was dat hij dat kon, ik had er namelijk een opmerking over gemaakt toen hij vertelde over lockpicking dus deze kon ik terug verwachten.

Na 3 kwartier ging het slot open

Hij haalde zijn lockpick setje uit zijn broekzak en begon in mijn voordeur slot open te maken, hij vertelde ondertussen wat hij deed en ik vond het best interessant na 3 kwartier ging mijn deur open hij gaf aan dat dit nog een redelijk makkelijk slot was en dat hij moeilijkere sloten open had gebroken.

 

Niet geschikt voor inbrekers!

Hij zei dat dit totaal niet geschikt is voor inbrekers omdat je er zo lang mee bezig bent. Dit geloofde ik gelijk. Ik zou dit niet zelf gaan doen omdat ik er de geduld niet voor heb maar lockpicking kan reuze handig zijn!

Mijn vooroordelen die ik had zijn zeker ook bijgesteld en nu vind ik het heel cool dat mijn vriend dit kan.  

https://toool.us/