Van 5 Tot 9
Image default
Mode en Kleding

Mini rodini

Kinderkleding komt in verschillende soorten en maten voor, toch zien we steeds meer een trend verschijnen in Nederland. Merken uit het buitenland worden steeds populairder, denk maar eens aan het merk mini rodini. Een Zweeds merk waarbij het belangrijk is dat kinderen het graag dagen, maar waarbij duurzaamheid ook hoog in het vaandel staat. Zeker iets wat erg belangrijk is in deze tijd, nu het zo slecht gaat met het klimaat.

 

Waar staat mini rodini voor?

Mini rodini is een Zweeds kledingmerk die zich concentreren op duurzame materialen. Zo kunnen de kledingstukken lang mee en wordt er goed gedacht om de natuur. Wat het belangrijkste natuurlijk is, is dat de kleding fijn is om te dragen voor kinderen. Met hun creatieve en vrolijke ontwerpen zorgen zij ervoor dat hun kleding erg in trek is. Daarnaast zijn zij zich bewust van het werk dat erin zit om kleding te maken. Hierdoor geven zij een eerlijke loon voor de inspanningen die geleverd worden.  Zo helpt mini rodini elke dag mee om de wereld een stukje beter te maken. Tegenwoordig is dit zeer belangrijk aangezien het steeds minder goed gaat met het klimaat. Ijskappen die smelten en de ozonlaag die steeds meer afneemt. Het is daarom belangrijk dat bedrijven zich er steeds bewuster van worden dat er iets moet gebeuren om dit tafereel te stoppen en het klimaat te redden.

 

Andere populaire kinderkledingmerken

Naast mini rodini zijn er steeds meer kinderkledingmerken die bewust omgaan met de wereld. Een mooi voorbeeld van wederom een Scandinavisch merk is Konges Sløjd. Dit merk straat kwaliteit uit zonder dat ze te veel vragen voor hun producten. Naast kleding maken zij ook diverse speelgoed en andere attributen voor kinderen. Denk maar aan bijvoorbeeld kinderwagens of beddengoed. Een paar andere populaire kinderkledingmerken zijn:

–          Noppies

–          Cars Jeans

–          Shoesme

–          Name it.

https://vierseizoenen.nl/merk/mini-rodini/