Van 5 Tot 9
Image default
Particuliere dienstverlening

Met deze training voor zelfvertrouwen in Twente leer je in je kracht staan

Wil je leren leven vol zelfvertrouwen? Heb je behoefte aan meer rust in je leven en vind je het vaak lastig om voor jezelf te kiezen? Dan kan je baat hebben bij het volgen van een training bij een coach. Als je in de omgeving van Twente woont, dan kun je uitstekend terecht bij BeeBlij in Oldenzaal, waar je een training voor meer zelfvertrouwen volgt. Hier leer je je sterke en zwakke punten accepteren. Maak snel een afspraak en ontdek wat deze praktijk voor jou kan betekenen. Zo leer je snel weer in je eigen kracht staan!

Volg sessies en trainingen op maat

Bij BeeBlij kun je terecht voor trainingen op maat. Dit is een eenmanszaak die gebruik maakt van intuïtief coachen. De coach springt zo eenvoudig in op wat jij nodig hebt, om zo het optimale resultaat te behalen. Tijdens een kosteloos intakegesprek ontdekken jullie wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Je vertelt waar je naar op zoek bent en de coach kijkt hoe ze dit het best voor je in kan richten. Voelt het voor beide goed? Dan start ze met het coachingstraject en ga je in verschillende sessies en trainingen aan de slag om aan jezelf te werken. Tijdens de training voor meer zelfvertrouwen in Twente ga je met oefeningen aan de slag en leer je tools aan die je makkelijk in je dagelijks leven toepast. Zo ga je met meer rust door het leven.

Maak kennis met deze praktijk en leer jezelf beter kennen

Heb je interesse in het volgen van een training voor zelfvertrouwen en zelfacceptatie in Twente bij BeeBlij in Oldenzaal? Maak dan snel een afspraak voor een eerste intakegesprek. Wil je meer weten over de sessies en trainingen voordat je een afspraak inplant? Neem dan gerust contact op met de coach. Zo weet je direct wat ze voor je kan betekenen.

https://www.beeblij.nl/