Van 5 Tot 9
Image default
Particuliere dienstverlening

Een afspraak maken bij een vakkundige kapper

Wilt u highlights laten zetten, uw haar laten knippen of wilt u een hele andere coupe? Dan is een afspraak maken bij een kapper een goed idee. Woont u in de omgeving van Clinge? Dan is het aan te raden om in de kappersstoel van Hair by Louella te gaan zitten. Deze vakkundige kapsalon heeft kapsters in dienst die verstand hebben van haar en u dan ook goed kunnen adviseren en uw gewenste stijl knippen of kleuren. Dames, heren en kinderen worden hier geholpen en iedereen krijgt voldoende aandacht en tijd. U krijgt – indien gewenst – advies over het gezond houden van uw haar en hoofdhuid en krijgt de beste tips.

Een prachtig nieuw kapsel

Wanneer u een afspraak gaat maken bij een kapper wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat er naar uw wensen geluisterd wordt. Bij Hair by Louella in Clinge is dat een feit! Er worden te allen tijde gepersonaliseerde looks gecreëerd. U komt samen met de kapper tot een passende keuze en een behandelplan op maat. Alle mogelijkheden worden besproken zodat u alleen de beste resultaten ziet. Er wordt gewerkt met de beste producten zoals Nabé natuurlijke haarkleuring, Schwarzkopf haarkleuring, Kérastase en Sebastian professional. De salon heeft alleen de beste kwaliteit voor u in huis, zodat u altijd met een prachtig kapsel weer naar buiten wandelt!

De wereld gaat voor u open

Wanneer u zich goed voelt, is dat zichtbaar voor de hele wereld. Een goed kapsel helpt zeker mee aan een zelfverzekerd gevoel! Uw afspraak is gemakkelijk te maken bij deze kapper. Het team staat direct voor u klaar wanneer u belt of gewoon de kapsalon eens binnenwandelt. De contactgegevens vindt u op de overzichtelijke website. Zit u binnenkort in de comfortabele kappersstoel in deze salon waar u als koning of koningin wordt behandeld?